KANGOO JUMPS

KANGOO JUMPS
Heb je met een groep iets te vieren of wil je collega’s en vrienden entertainen? Deze mobiele trampolines geven een bijzondere ervaring en werken óók op de lachspieren. De veer onder deze schoen vangt de klappen op van de harde ondergrond waardoor je als het ware kan gaan zweven. Maar je kunt er ook serieus op sporten en je belast daarmee minder je gewrichten en je traint andere spiergroepen.


Wij verzorgen op deze bijzondere schoenen bedrijfsfitness, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, clinics en reboundtrainingen. De sterke veer onder de schoenen geeft een extra boost bij bewegen en de schoenen worden ingezet bij hardlopen, trail running, fitness training, kangoo power training op muziek en in spel situaties.

 
VOOR WELZIJNS- EN ONDERWIJSINSTELLINGEN HANTEREN WIJ EEN AANGEPAST TARIEF!
Groepsactiviteiten op de Kangoo Jumps schoenen voor kinderen vanaf 8jaar, tieners of volwassenen willen wij daarmee laagdrempelig aanbieden. Wij leveren de materialen, muziekinstallatie en een trainer/begeleider voor een vaste prijs per uur. De instelling verzorgt de inschrijving, stelt faciliteiten beschikbaar en regelt vrijwilligers/ouders die helpen om de activiteit soepel te laten verlopen. Uiteraard afhankelijk van de groepsgrootte en rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever. Vraag naar de voorwaarden.

Klik hier voor het formulier om met ons in contact te komen.

Laatste Nieuws
01-01-2018

WAT ZIJN KANGOO JUMPS SCHOENEN
lees meer »

01-09-2017

BEWEGEN IS GOED, MEER BEWEGEN IS BETER
lees meer »

01-08-2017

VOLG DE SCHIJF VAN VIJF
lees meer »

01-01-2017

ZITTEN IS HET NIEUWE ROKEN !
lees meer »

01-12-2016

WAT JE MOET WETEN OVER VISCERAAL VET
lees meer »

Bekijk alle nieuws

Andere Trainingen

KICK PUNCH & FUN
lees meer »

IT'S MY LIFE
lees meer »